Fenix HP30R ladattava otsalamppu

Fenix HP30R ladattava otsalamppu

Fenix HP30R ladattava otsalamppu

142,95 €
Saatavuus: Varastossa!
SKU
00840434403840

Fenix HP30R on huipputehokas lähi- ja kohdevalolla varustettu ladattava otsalamppu erillisellä akkukotelolla. Rakenteensa ansiosta lamppu on kevyt ja erillinen akkukotelo voidaan sijoittaa taskuun, vyötärölle suojaan esim. pakkasen vaikutukselta. HP30R otsalampussa on tehokkaat yhdessä tai erikseen toimivat lähi- ja kaukovalot. Suurin yhteisteho on 1750 lumenia, max kantomatka 202 metriä ja pisin käyttöaika jopa 400 tuntia.

Tehokas USB-ladattava akkukotelo toimii myös varavirtalähteenä jolla voidaan helposti ladata mitä tahansa ulkopuolisia micro USB -ladattavia laitteita esim. matkapuhelin, GPS-kompassi jne. Fenix HP30R on korvaamaton otsalamppu vaativaan harraste- ja ammattikäyttöön kuten pitkille erä- ja maastoretkille, työkäyttöön, etsintään ja pelastukseen.

HP30R:ssa voidaan valita käytetäänkö lampun tehokkaita lähi- ja kohdevaloja yhdessä tai erikseen max. valovoimalla 1750 lumenia. Lampun etuosan kaksi pienempää neutraalivalkoista LEDiä valaisevat koko lähiympäristön tehokkaasti neljälle eri voimakkuusasetuksella max 750 lumenia. Lähialueledit toimivat myös turvallisena etenemisvalona erityisesti vaikeakulkuisessa maastossa. Lampun keskiosan suuri kohdevaloled on optimoitu valaisemaan tehokkaasti kaukana olevia kohteita mahdollistaen lampun käytön haku- ja etsintävalona max 1000 lumenin ja 202 metrin kantomatkalla. Kohdevalossa on neljä eri kirkkaustilaa.

Erilliset kytkimet helpottavat lähi- ja kohdevalojen käyttöä myös hansikkaat kädessä. Tehokas jäähdytys ja suuritehoinen virtalähde mahdollistavat pitkän yhtämittaisen käytön max 400 tuntiin saakka. USB-ladattava akkukotelossa on LED-merkkivalot jolla jäljellä olevan virran määrä on nopea tarkastaa.

    Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
    Erilliset lähi- ja kohdevalot max. 1750 lumenia
    Vapaasti valittavat lähi- ja kohdevalot joita voidaan käyttää yhdessä
    Vyölle, reppuun yms., sijoitettava akkukotelo tekee otsalampusta kevyen käyttää ja mahdollistaa lampun käytön erityisen kylmissä olosuhteissa
    Akkukotelo toimii varavirtalähteenä jolla voidaan ladata mikä tahansa ulkopuolinen micro USB -ladattava laite esim. matkapuhelin, GPS-paikannin jne.
    Akkukotelon 18650 Li-ion akut ovat vaihdettavat
    LED-merkkivalot jäljellä olevan jännitteen tarkastamiseen
    60-asteen lamppuosan säätö haluttuun valaisukulmaan
    Kestävä ja kevyt painevalettu alumiinikuori
    Kovakarkaistu, heijastamattomaksi käsitelty tummumaton lasilinssi
    Pakkaus sisältää: HP30R ladattava otsalamppu x 1, kaapelipidin x 1, päälakipanta (irrotettava) x 1, vaihdettava O-rengastiiviste x 1, vyöklipsikotelo x 1, micro USB -kaapeli x 1, kaapeliliittimet x 2, Fenix 3,6 V 2600 mAh Li-ion ladattava akku x 1

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa tuotetta:Fenix HP30R ladattava otsalamppu
Arvosanasi
Muita erikoisia tuotteita joista voit pitää!