Toimitustavat ja -aika

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään useimmiten 24-72 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä. Käytämme lähetyksiin kansainvälisiä pakettijakeluyrityksiä China Post, Hong Kong Post ja Singapore Post.

Lisäksi käytämme nopeampiin toimituksiin mm. DHL, UPS ja Fedex kuriiripalveluita. Erilliset tuotteet lähetetään yleensä useassa kirjeessä postitusteknisistä syistä johtuen.

Lähetykset eivät aina saavu samana päivänä, joten jos toinen paketti ei saavu välittömästi ensimmäisen jälkeen, kannattaa odottaa muutama päivä. Osa tilauksesta saatetaan lähettää myös vähän myöhemmin, jos tuotetta ei ole heti saatavilla varastoltamme.

Toimitusaika

Tuotteet pyritään lähettämään mahdollisimman nopeasti tilauksen vastaanottamisesta. Toimitusaika on yleisesti 7-20 arkipäivää, kuitenkin enintään 30 päivää.

Poikkeustilanteissa toimitus saattaa venyä yli kolmeenkin viikkoon, mutta yleensä ottaen paketit saapuvat perille Suomeen n. kahden viikon sisällä.

Jos tilausta ei kuitenkaan kuulu kolmen viikon sisään, ota yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeen kautta tai lähettämällä sähköpostia info@vapaakauppa.net

Toimituskulut

Toimituskulut ovat valmiiksi 0 €/tilaus! Edulliset toimituskulut ovat mahdollista laajan kumppaniverkostomme avulla, ja lähetyskulut siis sisältyvät jo hintoihin.

Tarjoamme standarditoimituksen lisäksi kiireellisimpiin tapauksiin nopeampaa Express-toimitusta mistä voi halutessaan maksaa lisämaksun.

Tullaus ja verot

Tuotteiden tullessa EU:n talousalueen ulkopuolelta niistä pitää maksaa arvolisävero.

Tulli perii käytännössä kaikista lähetyksistä EU:n ulkopuolelta tuonti- ja arvonlisäveroa (24%). 

Lue lisää tullauksesta ja veroista sivumme Tullaus-infosta!