Toimitusehdot

Myynti

Vapaakauppa.net (2920861-4) verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan nyt kaikkiin EU maihin.

Toimitus

Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä tai seuraavan kolmen arkipäivän aikana. Toimitusaika on yleisesti 7-20 arkipäivää, kuitenkin enintään 30 päivää. Yleensä ottaen paketit saapuvat perille Suomeen n. kahden viikon sisällä, ellei toimituksen kestoon vaikuta poikkeustilanne tai vuodenaika (esim. jouluruuhka). Tuotteen yhteydessä ilmoitettu toimitusaika on viitteellinen.

Toimitamme tuotteita myös nopeammalla Express-toimitustavalla. Mikäli Express-toimitustapa ei ole saatavilla tilatun tuotteen yhteydessä, palautamme Express-lisämaksun asiakkaalle ja toimitamme tuotteen normaalilla toimitustavalla.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme tilauksen tuotteet heti niiden ollessa varastossa, ja puuttuvan tuotteen heti sen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, suoritamme hyvityksen alkuperäiselle maksulähteelle, tai vaihtoehtoisesti toimitamme lähimmän vastaavan tuotteen.

Emme vastaa väärään osoitteeseen lähetetyistä tuotteista, ja asiakkaan tulisi aina ennen tilauksen tekoa tarkistaa osoitteensa.

Maksu

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Checkout Finland Oy -maksupalvelun yhteystiedot

Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6)
Sähköposti: asiakaspalvelu@checkout.fi
Puhelin: 0800 552 010 (arkisin klo 8-21)

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii 21.9.2021 lähtien Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy.

Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle:

Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Palautus

Verkkokauppamme tuotteilla on 14-30 päivän vaihto-/palautusoikeus. Reklamointiaika on 30 päivää tuotteen noudosta.

Hygieniasyistä eräillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi tatuointi- ja lävistystuotteet, epillaattorit, ladyshaverit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, alkotesterit, pölynimurit, pesurit sekä nappikuulokkeet ja handsfree-laitteet.

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa. Halutessasi palauttaa tai vaihtaa tuotteita, ota ensin yhteyttä verkkokauppaan ja kysy palautusohjeita.

  • Pyydä palautusohjeet ja -numero asiakaspalvelusta.
  • Tuotepalautus tapahtuu EU:n varastolle.
  • Maksunpalautus tapahtuu alkuperäiselle maksulähteelle
  • Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Jos sait väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ollut selkeää virhettä.
  • Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu asiakaspalvelun kanssa.
  • Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
  • Mittatilauksena toteutetuilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta.
  • Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta.
  • Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, voimme kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Puhelimien ja tabletti-laitteiden palautuksessa huomaa seuraava: Voit avata pakkauksen, asettaa akun ja navigoida laitteen valikkoa. Lisävarusteiden kuten muistikortin, kuulokkeiden, headsetin jne. tulee olla käyttämättömiä. Puhelimella ei saa tehdä puheluita, lähettää tekstiviestejä, surfata netissä tai ottaa kuvia. Puhelimeen ei saa asentaa soittoääniä eikä tallentaa numeroita tai kuvia.

Vahingoittunut tuote

Valitettavasti pakettijakeluyritykset huolellisesta pakkaamisesta huolimatta eivät aina onnistu toimittamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Jos epäilet, että vastaanottamasi tuote on vioittunut joko valmistuksessa tai kuljetuksessa, ilmoita siitä kuvaliitteineen asiakaspalveluumme 3 päivän kuluessa vastaanotosta.

Varaosien, kuten näytönlasien ja LCD näyttöjen tapauksessa emme palauta maksua vaan toimitamme aina uuden tuotteen tilalle, mikäli alkuperäinen lähetys on vahingoittunut.

Takuu

Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen. Menettely riippuu tuotteesta.

Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti.

Takuu kattaa valmistuksesta johtuvat viat, jotka eivät ole ulkoisten tekijöiden aiheuttamia. Ulkoisia tekijöitä voivat olla esimerkiksi laitteen kastuminen tai putoaminen tai vääränlainen käyttö.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen tai sähköiseen markkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.