Toimitusehdot

Myynti

Vapaakauppa.net (2920861-4) verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan nyt kaikkiin EU maihin.

Toimitus

Tilaukset pyritään lähettämään tilauspäivänä tai seuraavan kolmen arkipäivän aikana. Toimitusaika on yleisesti 7-20 arkipäivää, kuitenkin enintään 30 päivää. Yleensä ottaen paketit saapuvat perille Suomeen n. kahden viikon sisällä, ellei toimituksen kestoon vaikuta poikkeustilanne tai vuodenaika (esim. jouluruuhka). Tuotteen yhteydessä ilmoitettu toimitusaika on viitteellinen.

Toimitamme tuotteita myös nopeammalla Express-toimitustavalla. Mikäli Express-toimitustapa ei ole saatavilla tilatun tuotteen yhteydessä, palautamme Express-lisämaksun asiakkaalle ja toimitamme tuotteen normaalilla toimitustavalla.

Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme tilauksen tuotteet heti niiden ollessa varastossa, ja puuttuvan tuotteen heti sen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, ilmoitamme sinulle tästä pikimmiten.

Emme vastaa väärään osoitteeseen lähetetyistä tuotteista, ja asiakkaan tulisi aina ennen tilauksen tekoa tarkistaa osoitteensa.

Maksu

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet.

Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla.

Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksutoimeksiantopalvelun ehdot

Lasku ja Osamaksu

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP ja Collector. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Valittuasi maksutavan tarjoamistamme vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään.

Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi.

Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään verkkokaupallemme. Helppoa ja turvallista!

Palautus

Verkkokauppamme tuotteilla on 30 päivän vaihto-/palautusoikeus. Reklamointiaika on 30 päivää tuotteen noudosta.

Hygieniasyistä eräillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi tatuointi- ja lävistystuotteet, epillaattorit, ladyshaverit, partakoneet, ihokarvatrimmerit ja nenä/korvatrimmerit, hiustenhoitolaitteet, sähköhammasharjat ja suuhygienialaitteet, alkotesterit, pölynimurit, pesurit sekä nappikuulokkeet ja handsfree-laitteet.

Kaikista palautuksista on sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa.

  • Pyydä palautusohjeet ja -numero asiakaspalvelusta.
  • Tuotepalautus tapahtuu EU:n varastolle.
  • Maksunpalautus tapahtuu alkuperäiselle maksulähteelle
  • Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Jos sait väärän tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Palautuksesta aiheutuvat kustannukset maksaa palauttaja ellei toimituksessa ollut selkeää virhettä.
  • Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu asiakaspalvelun kanssa.
  • Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.
  • Mittatilauksena toteutetuilla tuotteilla ei ole peruutusoikeutta.
  • Palautettavien tuotteiden on oltava käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessaan. Jos asiakas ottaa tavaran käyttönsä, hän vastaa tavaran arvon alenemisesta.
  • Jos tavara on muuttunut myyntikelvottomaksi, voimme kieltäytyä kokonaan palauttamasta kuluttajan maksamaa summaa.

Puhelimien ja tabletti-laitteiden palautuksessa huomaa seuraava: Voit avata pakkauksen, asettaa akun ja navigoida laitteen valikkoa. Lisävarusteiden kuten muistikortin, kuulokkeiden, headsetin jne. tulee olla käyttämättömiä. Puhelimella ei saa tehdä puheluita, lähettää tekstiviestejä, surfata netissä tai ottaa kuvia. Puhelimeen ei saa asentaa soittoääniä eikä tallentaa numeroita tai kuvia.

Vahingoittunut tuote

Valitettavasti pakettijakeluyritykset huolellisesta pakkaamisesta huolimatta eivät aina onnistu toimittamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Jos epäilet, että vastaanottamasi tuote on vioittunut joko valmistuksessa tai kuljetuksessa, ilmoita siitä kuvaliitteineen asiakaspalveluumme 7 päivän kuluessa vastaanotosta.

Varaosien, kuten näytönlasien ja LCD näyttöjen tapauksessa emme palauta maksua vaan toimitamme aina uuden tuotteen tilalle, mikäli alkuperäinen lähetys on vahingoittunut.

Takuu

Takuuaikana tuotteessa ilmennyt takuunalainen vika joko korjataan tai tuote vaihdetaan toiseen. Menettely riippuu tuotteesta.

Takuun perusteella tapahtuva vaihtaminen tai korjaaminen ei pidennä tuotteen alkuperäistä takuuaikaa. Takuu määräytyy valmistajan takuuehtojen mukaisesti.

Takuu kattaa valmistuksesta johtuvat viat, jotka eivät ole ulkoisten tekijöiden aiheuttamia. Ulkoisia tekijöitä voivat olla esimerkiksi laitteen kastuminen tai putoaminen tai vääränlainen käyttö.

Tietosuoja

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen, siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen tai sähköiseen markkinointiin. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan.