Fenix HL26R ladattava otsalamppu

Fenix HL26R ladattava otsalamppu

Fenix HL26R ladattava otsalamppu

49,95 €
Saatavuus: Varastossa!
SKU
004843444834084

Fenix HL26R on ultrakevyt ja valovoimainen otsalamppu jonka erillisillä lähi- ja kohdevaloilla näet kaikille etäisyyksille vaivatta. Uuden Ultrasonic-valmistustekniikan ansiosta valaisimen paino on saatu laskettua erittäin alhaiseen 86 grammaan tinkimättä suorituskyvystä tai valovoimasta. HL26R tuottaa erittäin kirkkaan jopa 450 lumenin maksimivalovirran (burst-tila) ja pitkän jopa 100 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. HL26R otsalampun kaksi lähivaloa tuottavat laajan lähialueen valaisun ja tehokas kohdevalokeila tarjoaa pitkälle jopa 100 metriin tasaisesti koko kantomatkan valaisevan valokeilan.

Fenix HL26R otsalampun käyttö on suunniteltu ennennäkemättömän helpoksi sillä sen lähi- ja kaukovaloille on omat selkeäkäyttöiset kytkimet jolla voi samalla säätää myös lampun kirkkautta. Tehokas ja suorituskykyinen Li-polymeeriakku vastaa jopa seitsemää AAA-paristoa ja tarjoaa pitkän jopa 100 tunnin yhtämittaisen käyttöajan. HL26R otsalamppu kertoo selkeästi jäljellä olevan virran määrän selkeillä LED-merkkivaloilla. Lamppu on helppo ja nopea ladata tavallisella micro USB -kaapelilla (sisältyy)

Ultrasonic-valmistustekniikan tuottama ultrakeveys, täydellisen tasainen ja tehokkaasti kantava valokeila ja IP66 tiiviysluokitus täydentävät HL26R suorituskyvyn ja takaavat otsalampun luotettavan toiminnan aina työlampusta vaativampaan jopa ultrajuoksuun saakka.

  • Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
  • Erilliset lähi- ja kohdevalotilat omilla käyttökytkimillä
  • Kaukovalo 60-asteen valaisukulmalla, maksimikantomatka 100 m (2564 cd)
  • Burst-moodilla jopa 450 lumenin* maksimivalovoima, neljä kirkkaustilaa kohdevalotilassa ja kolme valotilaa lähivalotilassa sis. strobo vilkkutilan (*Burst-tehotilaa voidaan käyttää yhtämittaisesti 1 min jonka jälkeen valaisin palaa edelliseen tehotilaan. Voidaan kytkeä tarvittaessa uudelleen päälle).
  • Sisäänrakennettu Li-polymeeri akku, 1600 mAh
  • Heijastava kosteutta sitova otsapanta jossa liukumista ehkäisevät silikonialueet
  • Micro USB -latausportti
  • 60-asteen valaisukulman säätö
  • Värit: musta, keltainen
  • Pakkaus sisältää: HL26R otsalamppu x 1, micro USB -kaapeli x 1
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa tuotetta:Fenix HL26R ladattava otsalamppu
Arvosanasi
Muita erikoisia tuotteita joista voit pitää!