Fenix BC21R ladattava pyörälamppu

Fenix BC21R ladattava pyörälamppu

Fenix BC21R ladattava pyörälamppu

65,95 €
Saatavuus: Varastossa!
SKU
001123045383408

BC21R on pienikokoinen erittäin valovoimainen USB-ladattava pyörälamppu. Tehokas jopa 880 lumenin maksimivalovoima neutraalivalkoinen valo valaisee tehokkaasti myös hankalissa keliolosuhteissa kuten sumussa ja vesisateessa. Lampun sivussa olevat punaiset huomiovalot tehostavat pyöräilijän havaitsemista mm. kaupunkialueella jossa liikennettä on paljon. BC21R käyttö on helppoa sillä kaikki sen toiminnot on helposti valittavissa yhdestä käyttökytkimestä. BC21R asennetaan pikakiinnityksellä pyörän tankoon ja se ladataan kätevästi micro USB -kaapelilla (sisältyy).

Fenixin patentoimalla kaksoislinssioptiikalla BC21R tuottaa jopa 30% kirkkaamman valokeilan verrattuna vastaaviin muihin pyörälamppuihin. Kaksoislinssillä valovoima voidaan ohjata tehokkaasti juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan - samanaikaisesti lähelle ja kauas ilman hukkavalon ohjaamista taivaalle tai vastaantulijoiden silmille! Tehokkaalla ja leveästi aina 125 metriin saakka valaisevalla neutraalivalkoisella valolla pystyt ajamaan turvallisesti hankalissakin ajo-olosuhteissa kuten vesisateessa tai sumussa. BC21R valaisimessa on käytetty uuden sukupolven (Cree MX-L2 T6) neutraalivalkoista LED-polttimoa joka tuottaa markkinoiden tehokkaimman ja pisimmälle kantavimman valokeilan verrattuna yleisesti muissa valaisimissa käytettyihin valkoisiin LED-polttimoihin.

BC21R pyörälampussa on neljä valotehoa ja yksi huomiovilkkutoiminto. Lampussa on jäljellä olevan virran ilmaisintoiminto jolla voidaan nopeasti tarkastaa jäljellä oleva akun varaustila.

Valaisin voidaan asentaa kaikkiin ohjaustankoihin mukana toimitettavilla pikakiinnityslenkeillä.

BC21R on erinomainen vaihtoehto niin työmatkapyöräilijälle kuin aktiivipyöräilijälle jotka arvostavat valaisimen pientä kokoa, erinomaista valaisukykyä ja USB-ladattavuuden tuomaa käytön helppoutta ja pitkää toiminta-aikaa.

 

 • Vakiovoimakkuusvalaisin - kyky säilyttää valovirta valitulla valoteholla ilman valotehon hiipumista paristojen ehtyessä
 • Neutraalivalkoinen LED-polttimoa (Cree XM-L2) - parantaa tarkkuutta, etäisyyttä ja pinnan muotoja pimeässä
 • Kaksoislinssioptiikka - valaisee tehokkaasti läheltä kauas ilman tummia varjoalueita
 • Micro USB -suoralataus (latauskaapeli ja akku sisältyy) - vaivaton ja helppo käyttää
 • Alhaisen paristojännitteen ilmaisintoiminto - varaustilan laskiessa alle 20% käyttökytkin vilkkuu punaisena
 • Akun varaustilan ilmaisintoiminto
 • Pimeässä hehkuva käyttökytkin
 • Sopii kaikkiin ohjaustankoihin pikakiinnityslenkeillä (22 - 35 mm)
 • 30 %-astetta kääntyvä valaisinosa - voidaan säätää helposti ja varmasti haluttuun valaisusuuntaan
 • Valmistettu kestävästä alumiinista
 • Pakkaus sisältää: BC21R pyörälamppu x 1, Fenix 18650 3,6V/2300 mAh ladattava Li-ion akku x 1, BC21R pikakiinnityspidike x 1, micro USB -kaapeli x 1, pikakiinnityslenkki x 1, vaihdettava O-rengastiiviste
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa tuotetta:Fenix BC21R ladattava pyörälamppu
Arvosanasi
Muita erikoisia tuotteita joista voit pitää!