Arctic Air ilmanjäähdytin

Arctic Air ilmanjäähdytin

Arctic Air ilmanjäähdytin

Regular Price 39,95 € Special Price 29,95 €
Saatavuus: Varastossa!
SKU
00484103508438840

Nyt tarjoushintaan! Supersuosittu Arctic Air ilmanviilennin / tuuletin käyttää ilman jäähdyttämiseen haihdutussuodatinta, joka ottaa kuuman ilman huoneesta ja muuttaa sen välittömästi viileäksi, raikkaaksi ilmaksi!

Huippukompakti ja erittäin taloudellinen persoonallinen ilmanjäähdytin. Muut markkinoiden ilmastointijärjestelmät kuluttavat paljon energiaa talon tai rakennuksen jäähdyttämiseen, ja ne voivat olla erittäin kalliita. Arctic Air jäähdyttää ilman ympärilläsi, juuri siellä missä eniten viilennystä tarvitset.

Artic Air on hyvin helppokäyttöinen – lisää vain säiliöön vettä, liitä laite USB porttiin tai pistokkeeseen ja nauti! Tämän haihdutusjärjestelmällä varustetun jäähdyttimen ansiosta voit luoda itsellesi oman raikkaan ja viileän ympäristön. Säädä vain tuuletin haluttuun lämpötilaan ja kaikki on valmista! 750 ml:n vesisäiliö tuottaa riittävästi raikasta ilmaa huoneen viilentämiseen 8 tunniksi! Laitteessa on 3-nopeuksinen tuuletin ja säädettävät venttiilit.

Arctic Air on ympäristöystävällinen! Muut ilmastointijärjestelmät kuluttavat paljon energiaa talon tai rakennuksen jäähdyttämiseen, mikä tulee kalliiksi.

Arctic Air jäähdyttää ilman ympärilläsi, juuri siellä missä eniten tarvitset viilennystä, vain pienen tuulettimen voimalla!

Mitat 165 x 165 x 170mm. Melutaso < 68dB (A)

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa tuotetta:Arctic Air ilmanjäähdytin
Arvosanasi