HTI lämpökamera puhelimelle 1024p

HTI lämpökamera puhelimelle 1024p

HTI lämpökamera puhelimelle 1024p

125,95 €
Saatavuus: Varastossa!
SKU
00880453034084

Lämpökameroihin on helppo upottaa satoja tai tuhansia euroja, vaikka et olisi edes varma lämpökuvaustarpeistasi. Olisipa olemassa tosi halpa, kännykkään liitettävä lämpökamera, jonka avulla pääset kokeilemaan lämpökartoitusta käytännössä. Tähän ongelmaan on nyt olemassa ratkaisu.

Näytön ulkoistaminen kännykkään on saanut tämän 32 x 32p tarkkuudella infrapunasäteilyä havainnoivan kameran hinnan todella alas. Tämän halvemmalla et saa hankittua lämpökuvakalustoa suomesta! Lämpökamera liitetään Android-älypuhelimen USB-C tai Micro-USB -porttiin, jonka jälkeen käyttäjä lataa ohjelmiston valmistajan sivuilta.

Android-sovellus ladataan ohjekirjasen QR-koodi skannaamalla tai valmistajan sivulta. Mitattaessa sovellus näyttää näytön keskeltä mitatun lämpötilan, sekä kohdetta näytöllä napauttamalla myös yksittäisen pistelämpötilan halutusta paikasta. Kännykkään liitettävä lämpökamera soveltuu parhaiten lähellä olevien kohteiden kuvaamiseen. Sovelluksesta voit säätää myös lämpökameran ja tavallisen kameran kuvien päällekkäisyyttä, väriskaalaa (puna-rauta tai mustavalkoinen) sekä käytettyä mittayksikköä. Sovellus sisältää myös kasvojentunnistuksen.

Lämpökamera liitetään kännykkään USB-C -liittimellä. Jos puhelimessasi on vanhempi Micro-USB -liitin, voit käyttää paketissa mukana olevaa adapteria. Kameralla otetut kuvat saat tallennettua puhelimesi muistiin. Adapterin lisäksi saat myös kovamuovisen säilytysrasian, jonka avulla saat otettua lämpökameran mukaasi, minne ikinä menetkin.

 

  • Käyttölämpötila: 0–35 C°
  • Mittauslämpötila: -20–300 C°
  • Herkkyys: +-3 C°
  • Liitin: USB-C, Micro-USB -adapteri
  • Puhelimen käyttöjärjestelmä: Android 4.4 ja uudempi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa tuotetta:HTI lämpökamera puhelimelle 1024p
Arvosanasi