Hyvää alkanutta kesää kaikille!

Verkkokaupassamme on saavutettu kaksi tärkeää virstanpylvästä viime aikoina: tuotemäärä on kasvanut yli kymmeneen tuhanteen ja tilaus nro 100000 otettiin vastaan innolla.

Kasvu menestyväksi verkkokaupaksi

Menneiden vuosien saatossa tehtyjä mietelmiä verkkokaupan kehityksestä:

Verkkokaupan toimivuus on tärkeämpää kuin hieno ulkoasu. Kaupan nopeuden optimointi on tärkeää, ja kauppiaan tulee huolehtia päivittäin palvelun teknisestä toimivuudesta.

Hyvä verkkokauppa panostaa tuotteiden ominaisuuksia kuvaaviin teksteihin ja kuviin, koska tarkat tuotetiedot auttavat asiakkaita valitsemaan mitä ostaa. Pyrimme siis satsaamaan kuviin ja huolella kirjoitetut tekstit myös markkinoivat paremmin.

Asiakkaasta tulee pitää huolta myös sen jälkeen, kun hän on tilauksensa tehnyt. Kauppiaan pitää miettiä esim. missä vaiheissa viestit asiakkaalle lähtevät tilauksen käsittelyyn ja toimitukseen liittyen. Jos toimituksessa on ollut virhe, kauppiaan pitää olla rehti ja myöntää se. Sanonta - asiakas on aina oikeassa - pätee edelleen kaupankäynnissä.

 

Mitä tulevaisuudessa?

Tuotevalikoiman ja tilausten kasvun lisäksi pyrimme parantamaan myös asiakaspalvelua tulevaisuudessa. Alati nopeammat vastaukset ja tiedonvaihto ovat tarpeen kun käsitellään tilauksia missä toimitusajat vaihtelevat kansainvälisen postinjakelun mukaan.

Uusia tuotekategorioita avataan jatkuvasti ja valikoimaa kehitetään paljolti myös sen mukaan mitä asiakkaat haluavat. Asiakkaiden palaute otetaan huomioon aina, joten sähköpostia saa lähettää huoleti!